og persillesalat og yoghurt opskrifter
Fetadip med sød kartoffel- og bønnefritter
20 min.
Dahl med naanbrød
1 t, 15 min.
Frikadeller med kartoffelsalat, tomater, agurk, forårsløg og purløg
40 min.
Vegetariske fetadeller med friske krydderurter
Græsk bowl med kylling
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Buddha bowl med sorte tandoori bønner
30 min.
Tortilla wraps med grillet grønt
30 min.
Grøn forårssuppe med broccoli og rugbrødscroutoner
Salat med Thise rav ost
25 min.
Fuldkornscrumble
30 min.
Nicecream med blåbær
10 min.
Nicecream med hindbær
10 min.
Squashpasta med avocado og røget laks
15 min.
3 stykker smørrebrød
2 t
Overnight oats med kakao
5 min.
Bagt selleri-pizza med portobello svampe, fetaost og urter
Smoothies med banan, hindbær og jordbær
10 min.
Kikærtepande med kartofler og karry
20 min.
Overnight oats
10 min.
Tandoori-laks med pak choy, mango raita og quinoa
35 min.
Grøntsagscrumble med spidskål og tzatziki
45 min.
Pastinakbrød
Fuldkornsboller med skyr og yoghurt
8 t, 25 min.