og persillesalat og yoghurt opskrifter
Boller i karry med hakket kalve- og svinekød
45 min.
Fuldkornsboller med skyr og yoghurt
8 t, 25 min.
Grøntsagscrumble med spidskål og tzatziki
45 min.
Frikadeller med kartoffelsalat, tomater, agurk, forårsløg og purløg
40 min.
Grydestegte kyllingelår med chorizo, rød peber, kikærter og persille
Økologiske hotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo & søde fritter
1 t, 25 min.
Dahl med naanbrød
1 t, 15 min.
Fetadip med sød kartoffel- og bønnefritter
20 min.
Vegetariske fetadeller med friske krydderurter
Græsk bowl med kylling
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Buddha bowl med sorte tandoori bønner
30 min.
Tortilla wraps med grillet grønt
30 min.
Grøn forårssuppe med broccoli og rugbrødscroutoner
Salat med Thise rav ost
25 min.
Fuldkornscrumble
30 min.
Nicecream med blåbær
10 min.
Nicecream med hindbær
10 min.
Squashpasta med avocado og røget laks
15 min.
3 stykker smørrebrød
2 t
Overnight oats med kakao
5 min.
Bagt selleri-pizza med portobello svampe, fetaost og urter
Smoothies med banan, hindbær og jordbær
10 min.
Kikærtepande med kartofler og karry
20 min.