Sådan gør du

  • 1 Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i lidt af gangen.
  • 2 Pisk til du har en tyk og blank marengsdej.
  • 3 Tilsæt vineddike, drys majsmelet over og fold begge dele i dejen.
  • 4 Beklæd en bageplade med bagepapir og drys et tyndt lag sukker på.
  • 5 Tegn 4 store ovaler med fingeren, hvori marengsdejen toppes.
  • 6 Lav en fordybning i dejen med bagsiden af en ske, det er i denne fordybning fyldet senere skal anrettes.
  • 7 Bag marengsene ved 130° i 45 – 50 minutter, til de er faste.
  • 8 Lad kagerne afkøle lidt på pladen, før de flyttes over på en bagerist og afkøler helt.
  • 9 Pisk fløden stiv, vend den med yoghurt og smag til med vanille og sukker.
  • 10 Fordel cremen i de store marengs, sammen med bærrene, der er rørt med lidt sukker.
  • {{recipeDoneText}} Mega marengs med bær

Opskriften er udviklet af