Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Varm olien på en pande ved god varme og brun kødet hurtigt.
  • 4 Læg det i et ovnfast fad og stik et stegetermometer ind i den tykkeste del.
  • 5 Stil kødet i en kold ovn.
  • 6 Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege til temperaturen er 68-70 grader.
  • 7 Skær kødet i skrå skiver fra den tynde ende på tværs af kødfibrene.
  • 8 Snit kål og bladselleri fint, riv guleroden groft og bland det hele i en skål.
  • 9 Vend yoghurten med 1 spsk citronsaft, spidskommen, koriander, salt og peber.
  • 10 Bland salaten med dressingen og smag den til.
  • 11 Flæk baguetten og læg den sammen med kød og coleslaw.
  • 12 Læg den evt. i let pres til den skal spises.
  • 13

    Skær baguetten midt over ved serveringen.

  • {{recipeDoneText}} Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette

Tip

Sauté-skiver af svinefilet eller flækket skinkemignon kan bruges i stedet for Skinke Flanksteak.
Blandede salater kan bruges i stedet for coleslaw.
Kød og coleslaw kan tilberedes dagen i forvejen.

Opskriften er udviklet af