Yoghurtmarineret kylling på panden

Sådan gør du

  • 1 Kom ingredienserne til yoghurtmarinaden op i en skål. Rør det hele godt sammen. Gurkemeje og ingefær skal hakkes fint. 
  • 2 Skær kylling ud i mindre stykker og kom stykkerne op i skålen med marinaden. Vend dem godt rundt. Lad kyllingen stå og trække i marinaden i 10 minutters tid. 
  • 3 Kom smør på en varm stegepande og lad det smelte herpå. 
  • 4 Tilsæt hakket hvidløg, løg og frisk persille på panden. 
  • 5 Steg nu den marinerede kylling herpå. 
  • 6 Tilsæt flåede tomater og kokosmælk og lad hele retten koge ind i 20 minutter. Kyllingen skal være gennemstegt. 
  • 7 Servér retten i en skål eller på en tallerken og top med frisk persille og ingefær. Du kan også servere ris til. 
  • {{recipeDoneText}} Yoghurtmarineret kylling på panden

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier