Wrap til madpakken opskrifter
Grillede rispapirs- »halvmåner« med krydret lam, ost og friske urter
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Mættende bønnesalat med kylling og aubergine
Quesadillas med oksekød, mozzarellaost, avocado og yoghurt
40 min.
Rullepølse
3 t, 30 min.
Wraps med lam og avocadodip
»Bahn Mi« vietnamesisk sandwich med krydret kød, pickled gulerod og friske urter
Spicy asiatisk salat med kål, rodfrugter, grøn mango, urter og sesamristede rejer
Mexisalat med spicy kylling, bønner og avocado
45 min.
Kold nudelsalat med rejer, kål og mango
Lomo saltado med quinoa
Æggewraps med ost, skinke og sennepssalat
Sprængt oksebryst med peberrod og rødbeder
10 min.
Rejer med karry og cremede ris
2 t
Quiche lorraine – eller løgtærte
1 t, 40 min.
Portvinsmarinerede klementiner med nellike og råcreme
4 t, 30 min.
Porretærte
1 t, 40 min.
Pasta med kantareller og persille
30 min.
Medisterpølse med grønlangkål
30 min.
Kippers med røræg, purløgsolie og rød peberfrugt
15 min.
Fiskefrikadeller med fløderemoulade
20 min.
Champignon a la creme
20 min.
Majstortillas med krydret svinekød og rødløgsrelish
Tarteletter med kylling og asparges
30 min.