Pasta med kantareller og persille

Pasta med kantareller og persille

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 16.1 g.
  • Kulhydrater 84.3 g.
  • Fedt 21.5 g.
  • Energifor./ pers 577 kcal
  • Fedtenergi 33 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rens kantarellerne ved at komme dem i et dørslag og ryste svampene, eller hvis du har en salatslynge, kommer du svampene i kurven og ryster først, hvorefter du kører en tur i slyngen med svampene. Herefter gåes de efter med en lille pensel, for at børste det sidste skovbund fra. Skyl endelig ikke svampene, da de vil suge vand til sig. Det er lidt et hyggeligt arbejde at gøre svampe i stand, man kan være flere om det, og det er hele arbejdet værd, det er ingen i tvivl om, når man sidder og nyder måltidet.

  • 2

    Kog pastaen efter emballagens anvisning i rigeligt vand og tilpas saltet. Til disse 400 g her: 4 liter vand og 4 tsk. salt. Kog uden låg, til pastaen er al dente, det vil sige, at den har bid. Altså kogt tilpas, men ikke kogt ud.

  • 3

    Skyl og slyng persillen tør og nip den.

  • 4

    Kom olien på en stor slip-let pande, når den er varm kommes smør på, og når det er bruset af kommes svampene på. Steg dem i ca. 3 minutter – hold dem i gang på panden, så de vendes.

  • 5

    Hæld fløden ved og lad den koge op omkring svampene og creme dem.

  • 6

    Hæld vandet fra pastaen og kom den tilbage i gryden. Hvis den pande du bruger er stor, kan man gøre det omvendt og hælde den veldrænede pasta over til svampene og blande det på panden.

  • 7

    Vend svampene, persillen og friskkværnet peber i pastaen og anret det i dybe tallerkner.

  • {{recipeDoneText}} Pasta med kantareller og persille

Opskriften er udviklet af