Fiskefrikadeller med fløderemoulade

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 21 g.
  • Fedt 8 g.
  • Energifor./ pers 299 kcal
  • Fedtenergi 44 %

Sådan gør du

  • 1 Pisk fløden til skum. Klip purløg fint og riv skallen fra citronen fint. 
  • 2 Rør flødeskum med purløg, citronskal og remoulade. Smag til med salt og peber. Stil den på køl.
  • 3 Varm 1 spsk. olie op på en slip-let pande. Kom 1 spsk. smør ved og når smørret er bruset af, formes frikadeller af farsen disse steges gyldne på begge sider med svag-middel varme.
  • 4 Skyl og slyng salaterne tørre.
  • 5

    Anretning

    Anret fiskefrikadellerne med remoulade, salater og rugbrød.
  • {{recipeDoneText}} Fiskefrikadeller med fløderemoulade

Opskriften er udviklet af