Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Bestil 2 dage i forvejen et afpudset, saltet slag til rullepølse hos slagteren.
  • 2 Hak løget fint og fordel løg og krydderier på den ene side af kødet.
  • 3 Rul og snør rullepølsen.
  • 4 Rullepølsen lægges i en passende gryde og dækkes kun lige med vand tilsat krydderierne til kogelagen.
  • 5 Kog rullepølsen ved svag varme i 1½-2 timer.
  • 6 Lad rullepølsen trække ca. 1 time i suppen, før den kommes i rullepølsepresseren.
  • 7 Stil den i køleskabet.
  • 8 Rullepølsen har godt af at trække et par dage før servering, heraf ½-1 døgn under pres.
  • 9
  • {{recipeDoneText}} Rullepølse

Tip

# Du kan også selv salte slaget. Hertil bruges 1½ spsk salt og ½ spsk sukker. # Gnid kødet med salt og sukker og læg det i en plastpose i køleskabet i ca. et døgn # I stedet for at koge rullepølsen kan den steges i ovnen i en sandkageform ved 180 grader i ca. 2 timer Kogt rullepølse kan kommes i en frostplastpose før den lægges i pres. Det letter rengøringen Rullepølsen kan også presses ved hjælp af to sandkageforme. Læg rullepølsen i den ene form, stil den anden ovenpå med 5-10 kg vægt på Rullepølsen kan fryses i 3-4 måneder

Opskriften er udviklet af