Kippers med røræg, purløgsolie og rød peberfrugt

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 17 g.
  • Fedt 8 g.
  • Energifor./ pers 258 kcal
  • Fedtenergi 45 %

Sådan gør du

  • 1 Åbn dåserne med kippers og læg disse i en sigte, til afdrypning. 
  • 2 Klip purløg helt tæt og bland det med olivenolie, en lille smule salt og peber. 
  • 3 Skær peberfrugterne i stave, undgå det hvide og kernerne fra peberfrugterne. 
  • 4 Pisk æggene med fløde, salt og peber. Varm en stor slip-let pande op, giv den en lille terning smør og hæld æggemassen på. Vend den godt/skrab, med korte mellemrum, bunden fri. Når røræg er ved at være stabil, formes den som en aflang pakke. 
  • 5

    Anretning

    Anret, på et fad: røræg med velafdryppede kippers, purløgsolie, alt sammen omgivet af peberfrugt. Rugbrød ved siden af. 
  • {{recipeDoneText}} Kippers med røræg, purløgsolie og rød peberfrugt

Opskriften er udviklet af