Rejer med karry og cremede ris

Rejer med karry og cremede ris

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 11 g.
  • Kulhydrater 14 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 365 kcal
  • Fedtenergi 14 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tø rejerne op.
  • 2 Kog risene efter emballagens anvisning.
  • 3 Skyl og slyng spinat og persille tør.
  • 4 Skær citron i både.
  • 5 Riv ingefæren fint.
  • 6 Dup rejerne tørre. Steg dem kort tid i olie, kom karry og ingefær ved. Vend ris, spinat og fløde i rejerne og lad dem creme for svag varme.
  • 7 Smag til med peber. Anret med persille og citron.  
  • {{recipeDoneText}} Rejer med karry og cremede ris

Tip

Hvis retten bruges som aftensmad kan du evt. servere et lunet brød, eller en fyldig salat til.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier