Medisterpølse med grønlangkål

Medisterpølse med grønlangkål

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 4 g.
  • Fedt 13 g.
  • Energifor./ pers 364 kcal
  • Fedtenergi 74 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kom medister i en gryde, overhæld den med vand, lad den simre i 10 minutter.

  • 2

    Læg medister i en sigte, til afdrypning.

  • 3

    Pølsen steges i olivenolie og en lille terning smør. Varm olien op og kom smørret ved, og lad det bruse af. Pølsen steges gylden på begge sider ved svag-middelvarme.

  • 4

    Kom grønkål i en gryde og stil den på et blus med svag-middelvarme. Kom et par spiseskefulde vand ved. Lad den tø op under låg, rør i den undervejs.

  • 5

    Når grønkålen er fin, kommes 20 g smør i og piskefløde i. Varm godt igennem. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Man kan, hvis man vil have en mere ’fast’ grønkål, jævne den med en meljævning: 1 dl vand og 1 spsk. hvedemel, blandes og hældes i grønkålen under omrøring.

  • 7

    Anret medister med grønlangkål.

  • {{recipeDoneText}} Medisterpølse med grønlangkål

Opskriften er udviklet af