Vineddike opskrifter
Svensk juleskinke med rødkål og hallandsk langkål
3 t
Kold tomatsuppe gazpacho
Grillet nakkefilet med løgkompot
2 t, 30 min.
Culotte af ungkvæg med enebær, bagte kartofler, salat og hvidløgscreme
50 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Chateaubriand
1 t
Mexicansk taco-fyld med tomatrelish
30 min.
Æblechutney
30 min.
Spidskål med bacon og ærter
Mangosalsa
10 min.
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Svenske sennepssild
15 min.
Enebærsild
20 min.
Salade nicoise
15 min.
Djævlekoteletter med bønnesalat.
45 min.
Stegt kalvefilet
15 min.
Blommechutney
Kinesiske sichuanfrikadeller med chili og ingefær
30 min.
Grillet skinkemignon og marinerede rødder
1 t
Mega marengs med bær
Vintersalat
Kyllingesalat
15 min.
Marinerede porrer
20 min.
Aïoli
10 min.