Grillet skinkemignon og marinerede rødder

Sådan gør du

  • 1 Skræl og riv ingefær. Fjern kerner og mellemvægge i chilierne.
  • 2 Skær dem i tynde strimler. Bland olie, presset hvidløg, ingefær, chili, eddike og salt.
  • 3 Flæk skinkemignonerne på langs uden at skære helt igennem, så de kan flades ud til dobbelt størrelse.
  • 4 Læg kødet i en skål med marinaden.
  • 5 Sæt dem i køleskab 1-24 timer og vend kødet jævnligt.Skær gulerødderne, rødbederne og majroer i tynde stænger.
  • 6 Nip bønnerne. Skær forårsløgene i ringe.
  • 7 Kom vand i en gryde, som er så stor, at grøntsagerne også kan være der.
  • 8 Læg låg på og bring vandet i kog. Tilsæt salt.
  • 9 Grøntsagerne skal ikke koge lige lang tid, derfor skal de i vandet på forskellige tidspunkter.
  • 10 Kog bønnerne i 1 minut, kom rødbederne i og kog dem med i 2 minutter, kom gulerødderme i og kog ½ minut, kom majroerne i og kog ½ minut.
  • 11 Nu er alle grøntsagerne færdige samtidig. Hæld vandet fra grøntsagerme.Dressingen røres sammen af olie, eddike, presset hvidløg, sennep, salt og peber.
  • 12 Vend grøntsagerne i dressingen sammen med forårsløg og hakket persille.
  • 13 Skinkemignonerne grilles ca. 6 minutter på hver side, i alt ca. 12 minutter.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Grillet skinkemignon og marinerede rødder

Tip

De marinerede grøntsager kan laves i god tid og stilles i køleskabet.
Skinkemignonerne kan ligge tildækket i marinaden i op til 24 timer i køleskabet.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier