Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Hæld linserne i en sigte og skyl dem under rindende koldt vand.
  • 2 Kom dem i en gryde sammen med vand, urter og krydderier.
  • 3 Kog linserne blidt i ca. 25 min. uden låg.
  • 4 Eller til de er møre, men ikke udkogte.
  • 5 Lad dem køle af i kogevandet.
  • 6 Fjern urter, dildstilke og laurbærblade og hæld overskydende væske fra.
  • 7 Flæk agurken og skrab kernerne ud.
  • 8 Skær den i småbitte terninger.
  • 9 Hak dild og skalotteløg fint.
  • 10 Bland agurk, løg, dild og de resterende ingredienser med linserne.
  • 11

    Lad salaten trække 1-2 timer før den serveres.

  • Så er det spisetid! Linsesalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier