Mexicansk taco-fyld med tomatrelish

Sådan gør du

  • 1 Skær et låg af tomaterne.
  • 2 Pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små tern. Hak løget.
  • 3 Bland tomater, løg og majskerner.
  • 4 Riv appelsinskallen og bland alle ingredienser til dressingen sammen.
  • 5 Smag til med salt og peber.
  • 6 Hæld det over grøntsagerne og bland det godt.
  • 7 Hak løg og hvidløg fint.
  • 8 Kom olien på en pande og varm den godt op.
  • 9 Svits løg og kød ved god varme under jævnlig omrøring.
  • 10 Tilsæt tomatpuré, kryddermix, evt. mangostrimler, salt og peber og lad det småstege i 3-4 minutter.
  • 11 Smag til med salt og peber.
  • 12 Kom kødfyldet i tacoskallerne og pynt med strimler af peberfrugt, bønnespirer samt evt. lidt reven ost.
  • 13 Hæld væden fra tomatrelishen.
  • {{recipeDoneText}} Mexicansk taco-fyld med tomatrelish

Opskriften er udviklet af