Vild plante gratin tove bech opskrifter
Kødboller med selleri
45 min.
Gratineret Tortellino med røget laks
15 min.
Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé
1 t
Italienske lammeschnitzler
15 min.
Kyllingeburger med bløde løg og mangochutney
20 min.
Champignon gratineret med pesto og parmesan
15 min.
Chili con carne med grøntsager
45 min.
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Mørbrad stegt som vildt med ærter og agurkesalat
1 t, 30 min.
Hjortemedaljoner med enebær
Kaninragout med gulerødder, porre, pastinak og timian
Waldorfsalat med blåskimmelost
Æblegrød (karamelliseret)
Perlehønebryst med svampe a la creme
30 min.
Salat med tallerkensmækkere
10 min.
Tournedos med svampesauce, kål-sauté og gratineret kartoffelmos
1 t, 5 min.
Rosenkålsgratin med løg og bacon
1 t
Økologisk røget ostesovs med frisk lauerbær
Rørt laksetatar
20 min.
Risbrud med tørrede bær og mørk chokolade
Gratinerede pasta fyldt med svampe
Fasanragout med svampe og tomat/persillemos
Bagte kartofler med krydderurter og fløde
15 min.
Gratineret æggekage deluxe