Gratineret æggekage deluxe

Sådan gør du

  • 1 Sauter løget i en pande – med teflon belægning – til det er blødt.
  • 2 Kom kartofler og pølse i panden og sauter videre i et par minutter.
  • 3 Bland spinaten og sauter indtil den er faldet let sammen.
  • 4 Pisk æggene med salt og peber, hæld dem over fyldet i panden og lad æggemassen stivne ved svag til jævn varme til den er fast i bunden.
  • 5 Drys ost på, sno folie om håndtaget på panden, sæt den i ovnen ved 200 grader, 15 – 20 minutter, og bag til æggemassen lige netop er fast og osten smeltet.
  • 6

    Servering

    Lad æggekagen køle lidt af inden den skæres i mindre stykker og serveres med purløg og rugbrød.
  • {{recipeDoneText}} Gratineret æggekage deluxe

Tip

Strimler af kogt skinke kan bruges i stedet for chorizo, men giver knap så meget smag.

Opskriften er udviklet af