Vegetarforening opskrifter
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Krydret tomat-kikærte suppe (Lisbeth Tordendahl)
25 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Hurtige ukrudtspizzaer (Lise Faurschou Hastrup)
15 min.
Muffins - uden hvede, mælk og æg
35 min.
Kartoffel-kikærtefrikadeller med sesam (Lise Faurschou Hastrup)
Samsøfrikassé (Kirsten Skaarup)
25 min.
Kold ærtesuppe med ingefær (Kirsten Skaarup)
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Vegansk porretærte (Lise Faurschou Hastrup)
1 t
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Superråkost (Vita Damsø)
10 min.
Quesadillas med majs, squash, løg, spinat - og ost (Vita Damsø)
30 min.
Grøn Super Salat (Vita Damsø)
25 min.
Knasende knækbrød med frø (Lise Faurschou Hastrup)
30 min.
Hurtigt speltbrød (Lise Faurschou Hastrup)
Fuldkornsvafler (Vita Damsø)
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Blomkålsfrikadeller
1 t
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Rabarber og kvan med smuldredej
45 min.
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Marineret blomkål (Lisbeth Tordendahl)
30 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.