Vegetarforening opskrifter
Fuldkornsvafler (Vita Damsø)
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Blomkålsfrikadeller
1 t
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Krydret tomat-kikærte suppe (Lisbeth Tordendahl)
25 min.
Hurtige ukrudtspizzaer (Lise Faurschou Hastrup)
15 min.
Muffins - uden hvede, mælk og æg
35 min.
Kartoffel-kikærtefrikadeller med sesam (Lise Faurschou Hastrup)
Samsøfrikassé (Kirsten Skaarup)
25 min.
Kold ærtesuppe med ingefær (Kirsten Skaarup)
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Vegansk porretærte (Lise Faurschou Hastrup)
1 t
Superråkost (Vita Damsø)
10 min.
Quesadillas med majs, squash, løg, spinat - og ost (Vita Damsø)
30 min.
Grøn Super Salat (Vita Damsø)
25 min.
Knasende knækbrød med frø (Lise Faurschou Hastrup)
30 min.
Hurtigt speltbrød (Lise Faurschou Hastrup)
Rabarber og kvan med smuldredej
45 min.
Marineret blomkål (Lisbeth Tordendahl)
30 min.