Vegetarforening opskrifter
Blomkålsfrikadeller
1 t
Rødbedebøffer med ristede svampe
Hjerteboller (Vita Damsø)
3 t, 30 min.
Sellerisuppe med med pesto og ristede græskarkerner (Vita Damsø)
1 t
Quesadillas med majs, squash, løg, spinat - og ost (Vita Damsø)
30 min.
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Fuldkornsvafler (Vita Damsø)
Indisk Suppe & Blomkåls Samosas (Vita Damsø)
50 min.
Superråkost (Vita Damsø)
10 min.
Grøn Super Salat (Vita Damsø)
25 min.
Muffins - uden hvede, mælk og æg
35 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Æble-karob-trifli (Birthe Straarup)
7 min.
Abelones morgenfryd (Solskinsmad af Birthe Straarup)
20 min.
Nøddesteg med kartoffelmos og julekål (kok Bent J. Megzari Andreasen)
1 t, 30 min.
Cremet Jordskoksuppe (kok Bent J. Megzari Andreasen)
20 min.
Kartoffel-kikærtefrikadeller med sesam (Lise Faurschou Hastrup)
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Energikugler (Lise Faurschou Hastrup)
Peberfrugter med nødde-linsefyld (Lise Faurschou Hastrup)
1 t, 15 min.
Jordbærgazpacho (Lise Faurschou Hastrup)
Vegansk porretærte (Lise Faurschou Hastrup)
1 t
Hindbærmarinerede rødbeder (Lise Faurschou Hastrup)
15 min.
Hurtigt speltbrød (Lise Faurschou Hastrup)