Vegetarforening opskrifter
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Rødbedebøffer med ristede svampe (Kirsten Skaarup)
Vegansk porretærte (Lise Faurschou Hastrup)
1 t
Cremet Jordskoksuppe (kok Bent J. Megzari Andreasen)
20 min.
Jordbærgazpacho (Lise Faurschou Hastrup)
Agurker i dildcreme (Kirsten Skaarup)
Sellerisuppe med med pesto og ristede græskarkerner (Vita Damsø)
1 t
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Kold ærtesuppe med ingefær (Kirsten Skaarup)
Muffins - uden hvede, mælk og æg
35 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Knasende knækbrød med frø (Lise Faurschou Hastrup)
30 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Quesadillas med majs, squash, løg, spinat - og ost (Vita Damsø)
30 min.
Peberfrugter med nødde-linsefyld (Lise Faurschou Hastrup)
1 t, 15 min.
Kartoffel-kikærtefrikadeller med sesam (Lise Faurschou Hastrup)
Hjerteboller (Vita Damsø)
3 t, 30 min.
Tofutern med karry og ristede mandler (Lisbeth Tordendahl)
20 min.
Krydret tomat-kikærte suppe (Lisbeth Tordendahl)
25 min.
Energikugler (Lise Faurschou Hastrup)
Nøddesteg med kartoffelmos og julekål (kok Bent J. Megzari Andreasen)
1 t, 30 min.
Indisk Suppe & Blomkåls Samosas (Vita Damsø)
50 min.
Samsøfrikassé (Kirsten Skaarup)
25 min.