Vegetarforening opskrifter
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Fuldkornsvafler (Vita Damsø)
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Blomkålsfrikadeller
1 t
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Hurtige ukrudtspizzaer (Lise Faurschou Hastrup)
15 min.
Muffins - uden hvede, mælk og æg
35 min.
Kartoffel-kikærtefrikadeller med sesam (Lise Faurschou Hastrup)
Samsøfrikassé (Kirsten Skaarup)
25 min.
Kold ærtesuppe med ingefær (Kirsten Skaarup)
Vegansk porretærte (Lise Faurschou Hastrup)
1 t
Superråkost (Vita Damsø)
10 min.
Quesadillas med majs, squash, løg, spinat - og ost (Vita Damsø)
30 min.
Grøn Super Salat (Vita Damsø)
25 min.
Knasende knækbrød med frø (Lise Faurschou Hastrup)
30 min.
Hurtigt speltbrød (Lise Faurschou Hastrup)
Rabarber og kvan med smuldredej
45 min.
Marineret blomkål (Lisbeth Tordendahl)
30 min.
Agurkeruller med rygeost (Kirsten Skaarup)