Vegetarforening opskrifter
Muffins - uden hvede, mælk og æg
35 min.
Krydret tomat-kikærte suppe (Lisbeth Tordendahl)
25 min.
Kartoffel-kikærtefrikadeller med sesam (Lise Faurschou Hastrup)
Samsøfrikassé (Kirsten Skaarup)
25 min.
Hurtige ukrudtspizzaer (Lise Faurschou Hastrup)
15 min.
Kold ærtesuppe med ingefær (Kirsten Skaarup)
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Vegansk porretærte (Lise Faurschou Hastrup)
1 t
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Superråkost (Vita Damsø)
10 min.
Quesadillas med majs, squash, løg, spinat - og ost (Vita Damsø)
30 min.
Grøn Super Salat (Vita Damsø)
25 min.
Knasende knækbrød med frø (Lise Faurschou Hastrup)
30 min.
Hurtigt speltbrød (Lise Faurschou Hastrup)
Fuldkornsvafler (Vita Damsø)
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Blomkålsfrikadeller
1 t
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Rabarber og kvan med smuldredej
45 min.
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Marineret blomkål (Lisbeth Tordendahl)
30 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.