Agurkeruller med rygeost (Kirsten Skaarup)

Sådan gør du

  • 1 Skær 12 tynde skiver af agurken på langs. Brug gerne en såkaldt mandolin, så får du tynde, ensartede skiver.
  • 2 Rør osten med lidt fløde, så den bliver lind.
  • 3 Hak 4 spsk agurk og 4 spsk radiser. Rør det i osten.
  • 4 Fordel osten i den ene ende af agurkeskiverne og rul dem sammen. Bind en lang stængel purløg om hver rulle.
  • 5 Servér rullerne portionsvis med tre stk pr. person. Hak lidt mere agurk og radise og drys det på rullerne sammen med klippet purløg.
  • {{recipeDoneText}} Agurkeruller med rygeost (Kirsten Skaarup)

Tip

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Kirsten Skaarup (kodfrifredag.dk).

Opskriften er udviklet af