Muffins - uden hvede, mælk og æg

Disse muffins smager skønt og kan også spises af hvede og laktose allergikere - du kan evt undlade rosinerne eller tilsætte lidt bær i stedet

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader og gør muffinformene klar.
  • 2 Alle tørre ingredienser blandes i en skål.
  • 3 Kokosmælken opvarmes forsigtigt i en gryde til det er helt smeltet, hvorefter de revne æbler tilsættes.
  • 4 Nu hældes de våde ingredienser i de tørre og blandes hurtigt og let, hvorefter dejen straks fordeles i muffinforme.
  • 5 Bages ca. 20-25 minutter ved 200 grader.
  • {{recipeDoneText}} Muffins - uden hvede, mælk og æg

Tip

Det er let at lave forskellige melblandinger hvis man har en kornkværn. En ny kornkværn koster ca. 2200 kr. og den kan være værd at investere i, hvis du ikke tåler fx gluten og gerne selv vil lave andre typer mel. Med en kornkværn kan du sikre dig friskmalet fuldkornsmel af alle typer, hvor både B-vitaminer, fedtstoffer og E-vitamin stadig er i melet. Men mel af fx boghvede, majs og ris kan også købes i mange supermarkeder og helsekostbutikker. Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Vita Damsø (http://fair-food.dk/)

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter