Quesadillas med majs, squash, løg, spinat - og ost (Vita Damsø)

Quesadillas med majs, squash, løg, spinat - og ost (Vita Damsø)

Quesadillas er pandestegte eller grillstegte tortillas med ost og andet fyld
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Alle grøntsager skylles.
  • 2 Majskornene skæres af majskolberne (friske majs smager markant bedre end både frosne majs og dåsemajs).
  • 3 Løg og hvidløg hakkes og squash skæres i ¼ skiver.
  • 4 Olien varmes op på en pande og løgene svitses ca. 2 minutter inden squash og majskorn tilsættes og steger med i ca. 3-4 minutter. Nu tilsættes den skyllede spinat og steger med indtil den er faldet sammen.
  • 5 Varmen slukkes og revet cheddar ost røres i. Smag til med salt og peber. Dette grøntsags fyld fordeles på 8 mindre eller 4 store tortillas, der foldes sammen som halvmåner.
  • 6 Nu varmes 2 ad gangen på en stor pande i 1-2 minutter på hver side – eller indtil de er gyldne og osten er let smeltet.
  • 7 Holdes varme i ovnen ved 100 grader og tildækkes med et viskestykke så de ikke bliver alt for sprøde, da de så smuldrer når de bides eller skæres i. Hvis der er anvendt store tortillas, skæres de over i to inden servering.
  • {{recipeDoneText}} Quesadillas med majs, squash, løg, spinat - og ost (Vita Damsø)

Tip

De er lækre at spise alene som en alternativ sandwich – men de kan også serveres med guacamole, salsa og en salat af forskellige grønne salater. Eller de kan serveres efter en forret af nachos med salsa. Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Vita Damsø (http://fair-food.dk/)

Opskriften er udviklet af