Kikærtepostej (Karina Schramm)

Velsmagende og let proteinbombe - postejen smager godt både varm og kold!

Sådan gør du

  • 1 Dræn, skyl og dryp kikærterne af i en sigte – mos dem derefter groft
  • 2 Skræl løg og riv dem groft
  • 3 Riv squash groft
  • 4 Steg de revne grønsager sammen med bouillonen ved høj varme i 5 minutter, mens der jævnligt røres i dem
  • 5 Blend peanuts groft
  • 6 Bland alle ingredienser godt sammen – mel røres i lidt ad gangen – og put det hele i en bagepapirsbeklædt brødform (ca. 22x12 cm) og sørg for, at det er jævnt fordelt
  • 7 Pensl toppen af postejen med olivenolien
  • 8 Bag postejen i ca. 50 minutter midt i en 200 grader varm ovn og lad den hvile i ca. 10 minutter inden servering
  • {{recipeDoneText}} Kikærtepostej (Karina Schramm)

Tip

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Karina Schramm (www.vegetarlight.dk). Postejen kan bruges både som hovedret, frokostret eller som tilbehør.

Opskriften er udviklet af