Grøn Forårstærte (Vita Damsø)

Grøn Forårstærte med bagekartofler og misodressing.

Sådan gør du

  • 1

    Tærtedej

    Alle ingredienser blandes direkte i tærtefadet til en fugtig og porøs, men samlet dej. Dejen trykkes ud i tærtefadet med hænderne og prikkes med en gaffel, inden bunden forbages ved 200 grader i ca. 12 minutter.
  • 2

    Tærtefyld

    Løgene svitses i olie og karry på en pande. Skvalderkålsskuddene tilsættes og svitser med til de er faldet lidt sammen.
  • 3 Varmen slukkes og fetaosten smuldres i. Creme fraiche og æg piskes sammen og den revne ost og grøntsagsblandingen røres i, hvorefter fyldet smages til med revet muskat og peber.    
  • {{recipeDoneText}} Grøn Forårstærte (Vita Damsø)

Tip

Absolut ingen salt, da fetaen salter tærten Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Vita Damsø (http://fair-food.dk/)

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier