Varme forretter opskrifter
Cremet mandelsuppe
35 min.
To slags nøddesmør
Italienske kalveruller
25 min.
Laks med krebsesalat
Pastinakfritter med dip
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Pasta med grillet peberfrugt
Grillede majskolber og hvidløg
15 min.
Små majspandekager med rejesalat
Simreret – Gullasch serveret i madbrød
Filorulle med champignoner
30 min.
Filet Royal med olivensauce
Solæg med løg, remoulade og kørvel
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Kold tomatsuppe gazpacho
Oksehaler
3 t
Indisk dahl med tomat
Linguini i cremet svampesauce
Julesild med sherrymarinade
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Torsk i estragon
30 min.