Pasta med grillet peberfrugt

Sådan gør du

  • 1 Gnid peberfrugterne i olie, sæt dem i en meget varm ovn og tag dem ud, når de er helt sorte.
  • 2 Læg dem i en plastik-pose og luk den.
  • 3

    Tag dem ud, når de er kølet lidt af, pil det sorte skind af og fjern kernerne.

  • 4 Skær dem ud i grove stykker og grill dem på en meget varm grillpande.
  • 5 Steg rødløg ved svag varme i 15 min., tilsæt hvidløg, persille og de grillede peberfrugter.
  • 6 Tilsæt balsamico og den ene håndfuld Grana Padano samt mascarponen.
  • 7 Skru ned for varmen, mens du koger pastaen.
  • 8 Vend det hele sammen og drys det sidste Grana padano over retten.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med grillet peberfrugt

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier