Tomatsuppe med chorizo og cremefraiche

Prøv denne lækre tomatsuppe med rodfrugter, serveret med ristet chorizo og creme fraiche

Sådan gør du

  • 1 Skær løg, gulerødder og selleri i grove skiver og hak hvidløget fint. Varm olien op i en gryde, og kom grøntsagerne i under omrøring. De må ikke tage farve.
  • 2 Skær tomaterne i kvarte, og kom dem i gryden sammen med timian. Kog det hele godt igennem og tilsæt vand og bouillon. Lad det simre i ca. 10 min.
  • 3 Skær pølsen i små tern og rist ternene på en tør pande til de er sprøde. Blend suppen grundigt med en stavblender, smag til og anret i dybe tallerkner med en god skefuld cremefraiche i midten og et drys ristet chorizotern. Server suppen med groft brød.
  • {{recipeDoneText}} Tomatsuppe med chorizo og cremefraiche

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier