Temperatur på lammekød opskrifter
Græske lammekoteletter
25 min.
Indiske lammespid
15 min.
Lam Provencale
15 min.
Lam i appelsin-dadel sauce med cous cous
3 t
Lam i ler som i Marokko
Lammekølle med oste- og persillepasta
40 min.
Lammekølle provenciale
30 min.
Lammekølle provencale
1 t, 30 min.
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Italienske lammeschnitzler
15 min.
Lammeculotte på vaniljekrydret rødkål med salat
Marineret lammeculotter med glaserede gulerødder
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Grillet lammefilet med spidskål, ærter og persille
1 t
Urtegrillet lammefilet
Urtemarinerede lammekoteletter
15 min.
Baeckaoffa
3 t
Orangemarineret lammebov
40 min.
Krydret tærte med lam og spinat
Simrelammebov med øl og grønt
10 min.
Grillede rispapirs- »halvmåner« med krydret lam, ost og friske urter
Pandestegt lammeculotte med beder og små kartofler
30 min.
Indisk lammeret
30 min.
Fyldte, krydrede peberfrugter
15 min.