Lammeculotte på vaniljekrydret rødkål med salat

Lammeculotte på vaniljekrydret rødkål med salat

Vanilje er et krydderi, vi ofte bruger i bagning, men vaniljen kan meget mere end det. Som fx her, hvor vanilje og balsamico bliver til en slags glace på panden med rødkål. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Rids kødets fedtkant, krydr med salt og lidt chili og stil det på et ildfast fad smurt med lidt olie.
  • 3 Steg kødet i 12 minutter, og tag ud.
  • 4 Skær kål i strimler, og svits i olie på en pande.
  • 5 Kom balsamico, vaniljekorn, sukker og lidt salt på panden.
  • 6 Svits sammen i 3-4 minutter.
  • 7 Sluk, og lad kålen køle helt af.
  • 8 Vend kålen med salat og server til lammeculotten.
  • {{recipeDoneText}} Lammeculotte på vaniljekrydret rødkål med salat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier