Mellemøstlig lam med spinat

Lam som millionbøf med chiliflager, garam masala, rosiner, citron, spinat og med yoghurtdressing til.

Sådan gør du

  • 1 Sæt rosinerne i blød i vand og fortsæt med resten af opskriften.
  • 2 Dressing: Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til. Sæt dressingen på køl indtil servering.
  • 3 Varm olien i en sauterpande over høj varme. Brun lammekødet i 3 min. og tilsæt løg, hvidløg og krydderier. Lad det riste ved medium varme i 4-5 min. indtil det er gyldent.
  • 4 Kom spinat og rosiner inkl. 3-4 spsk af vandet i og lad det simre 2-3 min til det er varmt. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  • 5 Vend rødløg med citronsaft og lidt salt og lad det marinere et par minutter
  • {{recipeDoneText}} Mellemøstlig lam med spinat

Tip

Kødblandingen kan også bruges som fyld i en tærte eller i tortillapandekager.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier