Lammesteak med kartofler og tomatsalsa

Sådan gør du

  • 1 Start grillen op og tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Skrub kartoflerne, læg dem i et ildfast fad og vend dem med ½ spsk olivenolie, salt og peber.
  • 3 Bag kartoflerne i ovnen i ca. 30 min. til de er møre.
  • 4 Imens skæres tomater, skalotteløg og peberfrugt i små tern og hvidløget hakkes fint.
  • 5 Det hele vendes med æbleeddike, persille, 1 spsk olivenolie og tabasco og krydres med salt og peber.
  • 6 Lammesteakene pensles med 2 spsk olivenolie og krydres med salt, peber og rosmarin.
  • 7 Grill dem i ca. 3 min. på hver side – lidt mere eller lidt mindre afhængig af tykkelsen på kødet.
  • 8 Vend kødet undervejs.
  • 9 Servér de grillede lammesteaks med ovnbagte kartofler og tomatsalsa
  • {{recipeDoneText}} Lammesteak med kartofler og tomatsalsa

Tip

Lammesteaks kan også steges på panden i 3-4 min. på hver side. Variér tilbehøret med en rissalat og/eller ’Spicy salat med melon og asparges’.

Opskriften er udviklet af