Temperatur på lammekød opskrifter
Pandestegt lammemørbrad med palmekål og blommer
30 min.
Grillede lammespyd med perlespeltsalat
40 min.
Grillspyd med lam og chorizo i fladbrød
1 t
Nicecream med blåbær
10 min.
Claus Holms kokkeskole: Lammekølle - udbening
Lammedeller med spinat på smørstegt brød
Lammefilet med hvidløg og lækre grøntsager
30 min.
Lammekølle med provencalske kartofler
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Flæskesteg med sprøde svær og brun sovs
2 t
Wraps med lam og avocadodip
Lammeracks med tzatziki og sennepskartofler
Lammekrone med urtecrust, bagte tomater, aubergine og rødløg
Lammedeller med tabbouleh
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Lammemørbrad i gryde
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Lammekølle med grøn hvedeotto
2 t
Grillede rispapirs- »halvmåner« med krydret lam, ost og friske urter
Tzatziki med mynte
Tagine med lam og græskar
2 t
Lammerack med friske krydderurter og blødkogt æg
40 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Grillede pølser med barbecue- salsa og tomatsalat
25 min.