Spidskål med karry og fars opskrifter
Kylling i rød karry
40 min.
Cowboytoast med kylling
Efterårsgryde med svinekød og nudler.
20 min.
Guldsuppe med linser
40 min.
Fyldte blæksprutter med svinekød
45 min.
Grillede kyllingeoverlår med grill-tomater og tzatziki med valnødder
1 t
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Eksotisk coleslaw
Kyllingesalat med æbler og bladselleri
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Æblekage med kanel og vaniljesukker
10 min.
Rosenkålsgratin med løg og bacon
1 t
Kylling i karrysovs
20 min.
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Samosa med kikærter og hummus
25 min.
Kartoffel-kikærtefrikadeller med sesam (Lise Faurschou Hastrup)
Bagt sæsongrønt med kikærter, urteolie og æg
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Pølsemix
15 min.
Lynhurtig veggie curry
20 min.
Kashmir kylling
Kylling i karry med Carolina Reaper
1 t
Økologisk jordskokkesuppe med friteret porre