Krydrede oksespyd og grillede grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Hak løg og hvidløg fint.
  • 2 Ælt kødet sammen med løg, hvidløg og alle krydderierne.
  • 3 Del kødet i 8 lige store dele og tryk hvert stykke kød om enden af hvert grillspyd som en pølse.
  • 4 Steg grillspydene på en varm grill og vend dem løbende så de bliver stegt på alle sider.
  • 5 Skær squashene i 1 cm tykke skiver og halver tomaterne.
  • 6 Pensl grøntsagerne med lidt olie.
  • 7 Varm grill eller grillpande godt op og grill grøntsagerne på hver side.
  • 8 Vend først grøntsagerne når de har fået et fint grillmønster på den ene side, på den måde hænger de mindre fast.
  • 9 Pisk olie, citronsaft, hakket basilikum, salt og peber sammen og hæld marinaden over grøntsagerne.
  • 10 Server med kogte kartofler, og godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Krydrede oksespyd og grillede grøntsager

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier