Sovs til vildt opskrifter
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé
1 t
Bagt laks med ingefær og mandelpesto
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Kyllingeburger med bløde løg og mangochutney
20 min.
Sovsen til det hele
Chili con carne med grøntsager
45 min.
Cremet pasta med krabbe
Helstegt oksemørbrad med kartoffelgratin og rosinsauce
45 min.
Andebryst i kanel og citronsauce
30 min.
Mørbrad stegt som vildt med ærter og agurkesalat
1 t, 30 min.
Hjortemedaljoner med enebær
Kaninragout med gulerødder, porre, pastinak og timian
Waldorfsalat med blåskimmelost
Asparges i flødesauce med kylling.
Cremet korn med urter og bacon
Æblegrød (karamelliseret)
Perlehønebryst med svampe a la creme
30 min.
Hamburgerryg med grønt og sennepsflødesauce
Kalkun i sød/sur sovs
30 min.
Økologisk røget ostesovs med frisk lauerbær
Rørt laksetatar
20 min.
Lakridsrødder med pizzadej og hakket oksekød
20 min.