Sovs til vildsvin opskrifter
Stegt andebryst
35 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Basisopskrift til frikadeller
Persille gremolata
10 min.
Andesteg med sauce
2 t, 40 min.
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Tzatziki med mynte
Langtidsstegt gris
Oksemørbrad, pommes fondant, grønt og rødvinsglace
1 t, 30 min.
Grillet oksekød med gratinerede svampe og rødvinssauce
30 min.
Andesteg med æbler, svesker og sauce
3 t, 50 min.
Helstegt barbecue-blomkål
Rødspætteruller med spinat og grøntsager i rød karrysauce
40 min.
Gastrik
1 t
Plantesteg med bagt hokkaido og rødbedesauce
55 min.
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Muslinger i kokossauce
Belugaboller i tomatsauce
20 min.
Stegt andebryst med papadum
30 min.
Lakridsrødder med pizzadej og hakket oksekød
20 min.
Bankekød med kartofler og brun sovs