Sovs og spidskã¥l opskrifter

Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.
Spaghetti med muslinger, hvidløg og hvidvin
30 min.
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Langtidsstegt gris
Chateaubriand
1 t
Stegt andebryst med papadum
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Bagt laks med ingefær og mandelpesto
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Sovsen til det hele
Cremet pasta med krabbe
Helstegt oksemørbrad med kartoffelgratin og rosinsauce
45 min.
Andebryst i kanel og citronsauce
30 min.
Kaninragout med gulerødder, porre, pastinak og timian
Asparges i flødesauce med kylling.
Cremet korn med urter og bacon
Hamburgerryg med grønt og sennepsflødesauce
Kalkun i sød/sur sovs
30 min.
Økologisk røget ostesovs med frisk lauerbær
Lakridsrødder med pizzadej og hakket oksekød
20 min.
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Patatas bravas
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495