Sovs og spidskã¥l opskrifter
Kylling i sur-sød sovs
30 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.
Den ultimative hot 'n' smokey-sauce
30 min.
Suveræn hummus
Kinesisk sursød sauce med agurk, rabarber og oksekød
Lækker sovs med cremefine
15 min.
Grillet medister glaseret med honning og øl
Mexicansk oksekødsgryde
Crab cake
Grøn gryde med kikærte- eller fiskefyld
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Flæskesteg med sprøde svær og brun sovs
2 t
Culotte med æble-mynte sambal
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Grillstegt skinke af pattegris, kartofler feuilletes, franske ærter og spidskål med kørvelsalat
3 t
Fisk i kokosmælk
Oksemørbrad, pommes fondant, grønt og rødvinsglace
1 t, 30 min.
Julesovs
3 t
Juleand
2 t
Sådan koges krebs
Tzatziki med mynte
Haps - Engelsk bøf med løg
Gunnars torsk i fad