Salat som hovedret opskrifter
Tortilla wraps med BBQ inderfilet
15 min.
Fyldte courgetter
45 min.
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Syltede rabarber med vanilje
Syltede rødbeder
1 t, 30 min.
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Kylling i kålwok
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Wok på grill
Indbagt brød med fetafyld
Grillet andebryst med hokkaidomos og syltede rødløg
50 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Sylte
Andebryst med krydrede blommer.
Flæskesteg med brunede kartofler
Svensk juleskinke med rødkål og hallandsk langkål
3 t
Bruscetta med pære, ost, valnødder og timian
15 min.
Ristet sandwich med rørt flødeost og ferskner
15 min.
Sommerfrokostsandwich, voksen
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Nordisk rygeostrumba-salat
Græskarsuppe med ingefær, appelsin og korianderyoghurt
45 min.