Risengrød dagen derpå klatkager opskrifter
Ceviche på fladfisk med grillet grønt og chili
40 min.
Krydret risengrød
Marokkansk salat med bagt aubergine
20 min.
Blåbærkoldskål med skyr & mysli-topping
30 min.
Boller til at lægge bunden med
30 min.
Supergrød med æbler
Kartoffelkage med marcipan
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Millionbøf med kartoffelmos
1 t
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Solæg med løg, remoulade og kørvel
Curry med blomkål
40 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Indisk daal med raita
40 min.
Klatkager med skovbærkompot
Frikadeller med stuvet blomkål
1 t
Mellemøstlig pitapizza
Ingefærmarineret kylling
Grøn melon-gazpacho
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Mexisalat med spicy kylling, bønner og avocado
45 min.
Familiens lasagne.
Fiskefrikadeller med grov remoulade og kogte kartofler