Risengrød dagen derpå klatkager opskrifter
Syltede æg
Cheesecake med kirsebærsauce
Luciabrød (lussekatter)
2 t, 40 min.
Fuldkornsboller med skyr og yoghurt
8 t, 25 min.
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Krydret risengrød
Nektarin smoothie
5 min.
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Forårsbrunch 2.0
5-gryngrød
Grove ærteboller
Luftige fuldkornsboller
Chokoladecreme med mynte
Surmælksprodukt med mysli og frisk frugt
Frikadeller med stuvet blomkål
1 t
Gratin på persillerod & porre med sennepsmarineret kål
30 min.
Kålkrebinetter
Køleskabsdej
Røget fisk med kærnemælksdressing
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Mandelgrød med bær og vanilje