Blåbærkoldskål med skyr & mysli-topping

Denne hurtige hverdagskoldskål er perfekt på en lun sommermorgen og minder lidt om en smoothie. Vi tilsætter æggeblommer for at gøre den cremet og fyldig. Lav gerne dobbeltportion af myslitoppingen, så er der nok til flere dage.

Sådan gør du

  • 1

    Mysli-topping

    Smelt honningen på en pande over medium varme. Tilsæt resten af ingredienserne til toppingen og lad det riste, under omrøring, i ca.10 minutter, til alt er gyldent. Spred myslien ud på et stykke bagepapir og lad den køle af.
  • 2

    Blåbærkoldskål

    Kom alle ingredienserne i en blender og blend det til en ensartet konsistens. Smag til med citronsaft og evt. vanilje.
  • 3 Server straks blåbærkoldskålen med friske blåbær og myslitopping.
  • {{recipeDoneText}} Blåbærkoldskål med skyr & mysli-topping

Tip

Prøv jordbær eller hindbær i stedet for blåbær. Gør mysli-toppingen lidt krydret i smagen ved at tilsætte ½-1 tsk. stødt kanel eller ingefær.

Opskriften er udviklet af