En supernem chokoladecreme, men et frisk hint af mynte. Lav den dagen i forvejen, så er du totalt gæsteklar.

Sådan gør du

  • 1 Bræk chokoladen i stykker og kom den i en skål.
  • 2 Kog 1 dl fløde op og pisk den varme fløde i chokoladen, så chokoladen smelter.
  • 3 Pisk imens 1 dl fløde stiv og vend halvdelen af flødeskummet sammen med chokolademassen. Bland det godt.
  • 4 Vend forsigtigt det sidste af flødeskummet i.
  • 5 Fordel den i 4 små skåle eller glas og lad den sætte sig i køleskabet til næste dag.
  • 6 Skær mangoen i tern og vend dem med lidt mynte.
  • 7 Servér chokoladecremen toppet med mango.
  • {{recipeDoneText}} Chokoladecreme med mynte

Tip

Er du ikke til mintsmagen i chokoladen, kan du bruge Savannah mørk chokolade.

Opskriften er udviklet af