Krebinetterne kan serveres med salat eller med stuvede grøntsager og nye kartofler – de kan også sagtens spises på madpakken dagen efter - kun fantasien sætter grænser!

Sådan gør du

  • 1 Riv hvidkålen på den grove side af rivejernet, og kom den i en stor skål.
  • 2 Vend den med salt og vand og lad stå i 10 minutter.
  • 3 Kram nu kålen godt med dine hænder, så den bliver blød.
  • 4 Skyl alt saltet fra, og kram kålen helt tør i et viskestykke.
  • 5 Riv løget, og bland i den revne hvidkål. Kom æg, rasp og halvdelen af melet, salt Peber i skålen og rør godt rundt, indtil du har en samlet fars. Tilføj eventuelt mere mel.
  • 6 Lad stå og samle sig i 15 minutter.
  • 7 Form farsen til kålkrebinetter. Vend så først i mel, dernæst i æg og til sidst i rasp.
  • 8 Steg dem gyldne og gennemstegte på panden i olie.
  • {{recipeDoneText}} Kålkrebinetter

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier