Portobellosvampe med kartoffelmos opskrifter
Bøf Stroganoff med selleri
2 t
Svinekæber med bacon og æblecider
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Stegt andelår med kartoffelmos
Mørbrad i fad
50 min.
Fondue
Mørbradgryde med sød kartoffelmos
30 min.
Dansk gullasch
30 min.
Gullasch med urter og ris
Millionbøf med kartoffelmos
1 t
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Ovnbagt millionbøf
30 min.
Nakkefilet glaseret i ahornsirup, æbleflæsk som Mille Feuille og lun waldorfsalat
4 t
Mormorkylling med argurkesalat, sukkerærter, hovedsalat og kartoffelmos
35 min.
Kyllingebryst med æbler og grov mos
Stegt andebryst med græskarmos og stegt fennikel i æblemost
40 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Fasanmiddag
1 t, 20 min.
Frikadeller med kartoffel, løg og løvstikke
Nordisk millionbøf med vildtkød og syrligt blomkål
Luksus: Hakkebøffer
20 min.
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Portobello med pære, tomat og frisk mozzarella
15 min.
Thai-marineret oksekød med sauce på kartoffelmos
5 t, 30 min.