Pastinak mos opskrifter
Braiseret kalveskank i lag med rødløg, soltørrede tomater
1 t, 30 min.
Urtegrillet lammefilet
Forloren hare med rodfrugter
Millionbøf med lidt ekstra grønt
Ølstegt svineskank
3 t
Fiskefileter med rodfrugtfritter
Gule ærter med nakke, bacon og pølser af gris
2 t, 30 min.
Ungarsk gullaschsuppe
2 t
Ribeye med mos, svampe og urteskyr
Filet, bacon og hjemmelavet pølse af gris med gule ærter og vintertrøffel
Culotte af ungkvæg med hvide asparges og urtegrøn kartoffelærtemos
1 t
Kartoffel-pastinakmos med chilikrydret kødsovs
Klassisk bankekød med mos og gulerødder
Koteletter i fad med karry og rodfrugter
45 min.
Benløse fugle med rodfrugter, perleløg og mos
2 t
Mørbradgryde med paprika, bacon og champignoner
40 min.
Kartoffelmos med kødsovs
Flæskesteg med æblekompot og bagte pastinakker
1 t, 10 min.
Kantarelsuppe med grønkål, brødcrutoner og fromage fraiche
Flødebagte rodfrugter og kylling
Ovnstegt kylling med løg, rødder og persille
1 t
Rodfrugter i kokosmælk
Grøntsager og chips med indisk dip
Økologisk kyllingeragout