Fiskefileter med rodfrugtfritter

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Bland rasp, persille, salt og peber sammen.
  • 2 Du kan vælge at komme det i en foodprocessor eller blender og mikse det godt sammen, det bliver flot grønt.
  • 3 Vend fiskefileterne i sammenpisket æg og herefter i raspblandingen.
  • 4 Steg dem i olie på en slip-let pande.
  • 5

    Remosauce

    Kom pickles i en blender og mix det jævnt.
  • 6 Rør det sammen med creme fraiche i en skål.
  • 7 Smag til med karry, salt og peber.
  • 8 Stil det i køleskab indtil servering.
  • 9

    Rodfrugtfritter

    Skræl kartofler, rødbeder, persillerødder og gulerødder og skær dem i fritter. Kom fritterne i en skål og vend dem med oregano, olivenolie og flagesalt. Fordel fritterne på bagepapir.
  • 10 Bag dem sprøde i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe i ca. 45-50 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Fiskefileter med rodfrugtfritter

Tip

Hvis du ikke vil have at den røde farve fra rødbederne skal smitte af på de andre grøntsager, kan du holde dem adskilt fra de øvrige fritter, både når olien vendes i og under ovnstegningen.

Opskriften er udviklet af