Ribeye med mos, svampe og urteskyr

Energiinformation

  • Energi 3065 kj
  • Energi 730 kcal
  • Protein 38 g
  • Fedt 41 g
  • Kulhydrat 51 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand sammen med de tørrede kantareller*. Hæld vandet fra og gem lidt til mosen. Mos kartoflerne med et piskeris sammen med smørret og evt. lidt af kogevandet og smag til med salt og peber.  * Udblødt i vand.
  • 2 Rens og skær champignoner i mindre stykker, snit løg og hvidløg fint. Steg svampene af på en pande i 1 spsk olie, sammen med løg og hvidløg i ca. 5 minutter. 
  • 3 Snit urterne fint og vend det sammen med skyr, smag til med salt og peber 
  • 4 Smør kødet ind i sambal oelek og steg det af i olie på en varm pande i ca. 2 minutter på hver side, lad kødet hvile 2-3 minutter, inden det serveres. 
  • 5

    Anretning

    Anret kødet med svampene, mos og urteskyr.
  • {{recipeDoneText}} Ribeye med mos, svampe og urteskyr

Tip

Man kan fint bruge kyllingebryst og svinekotelet til denne ret.

Opskriften er udviklet af