Kantarelsuppe med grønkål, brødcrutoner og fromage fraiche

Kantarelsuppe med grønkål, brødcrutoner og fromage fraiche

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 3101 kJ
  • Energi 738 kcal
  • Protein 13 g
  • Fedt 58 g
  • Kulhydrat 41 g
  • Kostfibre 11 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rens svampene godt for jord. Hvis de er meget snavsede, kan du godt skylle dem kort og godt i koldt vand. Hak løg, pastinak og hvidløg groft. Steg ½ af svampene af sammen med løg, pastinak og hvidløg i 1 spsk. olivenolie, i en gryde i ca. 5 minutter. 
  • 2 Hæld bouillon og fløde i gryden og lad det simre i ca. 30 minutter. 
  • 3 Blend suppen med en stavblender og smag den til med citronsaft, salt og peber. 
  • 4 Skær de sidste svampe i mindre stykker, grovhak grønkål og persille. Steg det hele af i 2 spsk. olivenolie i 3-4 minutter og kom det i suppen. 
  • 5 Rist brødet og skær det i grove tern. 
  • 6

    Anretning

    Anret suppen i en varme tallerken med ristet brød croutoner og server med fromage fraiche.
  • {{recipeDoneText}} Kantarelsuppe med grønkål, brødcrutoner og fromage fraiche

Tip

Kan fint laves med andre svampe og rodfrugter.

Opskriften er udviklet af