Ovnstegt kylling med løg, rødder og persille

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 6 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 323 kcal
  • Fedtenergi 31 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Skrub gulerødder, skræl pastinakker og rødbede– og skær dem i stave og tern.
  • 3 Skær rødløg, skalotteløg og tomater i både. Mas hvidløgfed. Skær peberfrugtkødet i tern.
  • 4 Fjern den lille sene fra kyllingen.
  • 5 Vend rødder, løg, tomater, peberfrugt og kylling med rapsolie, salt, peber og skyllede og tørre persillekviste. Anbring det i en bradepande med bagepapir og stil det i ovnen i 40 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Ovnstegt kylling med løg, rødder og persille

Opskriften er udviklet af