Paprika rosmarinkoteletter spansk peberkompot opskrifter
Bøf Stroganoff med selleri
2 t
Lammedeller med tabbouleh
Krydderstegte koteletter med blomkålsraita og rispilaf
30 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Chili sin carne med søde kartofler, bønner og svampe
40 min.
Gullasch med urter og ris
Økologisk chili con carne med revet kylling og kidneybønner
2 t, 10 min.
Suppe med peberfrugt og soltørrede tomater
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Ovnbagt millionbøf
30 min.
Løgsuppe med friske tomater og paprika
30 min.
Toast med tre slags ost og syrlige løg
10 min.
Gunnars torsk i fad
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Kødboller med linser og grønkål
30 min.
Spicy gulerodssuppe med sprøde kikærter
Jule-tapas
Risotto med muslinger til 10 personer
Old school barbecuesauce
Stegte padroner med parmesan
10 min.
Blomkålshotwings
45 min.
Grillede mexicanske majskolber med avocadodressing
30 min.
Piratburger med kylling og peberfrugtcreme