Ristede paprika- og røgmandler

Den røgede og ristede smag klæder de fleste nødder, som udvikler ekstra karakter efter en tur i ovnen. Lav eventuelt din egen nøddeblanding og kom den på glas, når nødderne er kølet ordentligt af. 

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 175C.
  • 2 Bland æggehvide med krydderier, sukker og salt. Vend nødderne i og rør til de er helt dækkede af krydderier.
  • 3 Fordel nødderne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 30 min. til de er helt tørre og sprøde, rør gerne et par gange undervejs.
  • 4 Lad nødderne køle helt af inden servering.
  • {{recipeDoneText}} Ristede paprika- og røgmandler

Tip

Prøv andre krydderier end paprika, f.eks. rosmarin, rålakrids eller tandoori.

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter