Melba kammuslinger soepindsvin wekame japansk tang opskrifter
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Krydret oksetatar
Gomasalat med kærlighed
15 min.
Okonomiyaki - japansk streetfood pandekager
40 min.
Ceviche med kammusling
Kammuslinger med stenbiderrogn, blomkål og purløgsolie
SØRIS – Kålsalat med nudler og thaidressing
30 min.
Ærtesuppe med kammusling og champagne
45 min.
Brunede kartofler
30 min.
Farseret rødspætte med urtesmørsovs og gulerodspuré
40 min.
Edamame-tempura med sushiris
Kyllingenuggets med råkost og grøn salat
30 min.
Karrykål med nudler og kylling
45 min.
Miso-glaceret laks
45 min.
Kammuslinger i flødesovs med spinat og friske krydderurter
20 min.
Pandestegt laksefilet med pastasalat
30 min.
Ovnbagt torsk med parmaskinke og sprød rødbedesalat
30 min.
Sprøde, indbagte grøntsager med torskerogn
45 min.
Smørstegte kammuslinger med syltede tomater
Kammuslinger med avocadodressing
Japansk wok med nudler og grøntsager
20 min.
Kammuslinger i serrano
Sushi med avocado og peberfrugt
20 min.